faicimwb.frw.ir

there is a pic right here
there is a pic right here there is a pic right here
 

گزارش کار

مرکز بین المللی  مدیریت  جامع   حوزه آبخیز  و منابع زیستی  برای مناطق خشک و نیمه خشک

تحت پوشش سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)

از بدو تاسیس (14/09/1401) تا تاریخ 15/04/1402

 

  1. 1-برگزاری ۴کارگاه آموزشی و ۳سخنرانی علمی در سطح مدیران منابع طبیعی کشور.
  2. 2-پیشنهاد برگزاری ۹دوره ضمن خدمت با همکاری ترویج و آموزش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ 
  3. 3-راه اندازی وب­سایت فارسی و انگلیسی مرکز به آدرس https://fa-icimwb.frw.ir و https://en-icimwb.frw.ir
  4. 4-تنظیم نظام­نامه مرکز بین­المللی و کمیته­های مربوطه و پیگیری تجارب سایر مراکز نوع دوم یونسکو با برگزاری جلسات مشترک.
  5. 5-پیش­بینی برگزاری ۳۳کارگاه در ۳۳هفته با عنوان "هر اداره­ کل یک تجربه" اولین آن در چهارشنبه ۳۱خرداد در استان مازندران ساری با هدف آسیب شناسی پروژ­ه­ های ملی و بین­المللی گذشته.
  6. 6-تنظیم موافقت­نامه برای تهیه سند راهبردی 3 حوزه پایلوت (دریاچه ارومیه، گرگان­رود و اترک) در 3 استان کشور (آذربایجان شرقی، گلستان، خراسان شمالی) جمعا به مساحت ۱.۵میلیون هکتار و مبلغ ۴.۵میلیارد تومان.
  7. 7-بازدید از ۳حوزه پایلوت و برگزاری جلسات توجیهی و کارگاه آموزشی در هر سه استان.
  8. 8-تهیه پیوست فنی و چارچوب شرح خدمات قرارداد تهیه سند راهبردی به همراه برگزاری کارگاه­های توجیهی برای استان ها.
  9. 9-برگزاری جلسات هماهنگی با قرارگاه جهادی و کارگروه تخصصی وزارت کشور و ستاد مدیریت بحران کشور برای سرعت­ بخشی به برنامه های مدیریت جامع و معرفی ۳۳ حوزه پایلوت جدید برای تهیه سند راهبردی در سال 1401 بهمساحت ۲۰میلیون هکتار برای حوزه های آبخیز اولویت­ دار استان­ها و برگزاری جلسات توجیهی برای استانداران محترم، معاونین عمرانی استانداری ­ها و ادارات ­کل منابع طبیعی استان­ها .
  10. 10-پیگیری های رسمی و برقراری جلسات هماهنگی برای برگزاری اولین جلسه شورای حکام از طریق دفتر منطقه ­ای یونسکو، کمیسیون ملی یونسکو، وزارت امورخارجه و دفتر روابط بین‌الملل وزارت جهاد کشاورزی.
  11. 11-برگزاری چندین جلسه هم­اندیشی با استادان و مدیران دانشگاه تهران، دانشگاه گرگان، پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع و سایر نهاد های تحقیقاتی و آموزشی مرتبط برای هم­سویی و هم­افزایی و اخذ تجارب و اندوخته­ های علمی و تخصصی و برنامه ­های این نهاد­ها در مدیریت جامع حوزه های آبخیز کشور.
  12. 12-همکاری با دانشگاه برای راه­اندازی راه­کارهای حمایت و هدایت رساله­ها و پایان نامه­ها  با مشارکت ادارات کل منابع طبیعی استان ها در موضوع و محور مدیریت جامع حوزه های آبخیز  .
  13. 13-برگزاری جلسات هم­اندیشی برای موضوع اشتغال سبز و نوآوری در تحلیل ارزش اقتصادی خدمات بوم سازگان با دانشگاه ها و شرکت های دانش  بنیان.
  14. 14-همکاری و برگزاری نشست های متعدد برای استفاده از تصاویر ماهواره­ای خیام و دیگر فناوری­های روز، راه­کارها و اقدامات ساختاری و تخصصی برای مدیریت جامع حوزه­های آبخیز از طریق همکاری با شرکت­های دانش­بنیان و مرکز تحقیقات فضایی ایران و تلاش برای تهیه داشبورد مدیریتی"مدیریت جامع حوزه های آبخیز".
  15. 15-همکاری با یونسکو برای تهیه پروپوزال ۲پروژه مشترک با عناوین "آموزش درختکاری و مدیریت سازگار آن برای معیشت پایدار جوامع محلی" و "مدیریت جامع حوزه­ های آبخیز ابزاری کلیدی برای مدیریت فرونشست زمین در دشت­های ممنوعه کشور".
  16. 16-برگزاری کارگاه آموزشی هم­افزایی برای حکمرانی متعالی سرزمین در تاریخ 4 و 5 تیرماه 1402
  17. 17-پیشنهاد و هماهنگی برای تشکیل کارگروه ملی "مدیریت جامع حوزه­های آبخیز برای رشد همه جانبه روستاها".
  18. 18-پیشنهاد و هماهنگی برای تشکیل کارگروه وزارتی "مدیریت جامع حوزه های آبخیز".
  19. 19-تشکیل کارگروه  سازمانی "مدیریت جامع حوزه های آبخیز" در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور.

 

 

 

بانک خبر