کاشت ۲۲ هزار و ۶۵۰ اصله نهال در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار : 1402/10/30 - ساعت انتشار: ١٢:١٠ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون کاشت ۲۲ هزار و ۶۵۰ اصله نهال و یک هزار و ۸۶۲ هکتار بذرکاری در سطح استان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- عبدالله بامری بیان داشت: طرح چهارساله کاشت ۱۴میلیون و ۴۰۰هزار درخت در استان سیستان و بلوچستان در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت توسط مردم در طول چهار سال اجرا می‌شود که این طرح ۱۱آذرماه با کاشت ۴۱هزار اصله نهال و بذر در استان آغاز شده و اکنون نیز در حال اجرا است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۳۳هزار اصله نهال جنگلی و بیابانی در نهالستان‌ها و ایستگاه‌های موقت این اداره‌کل تولید شده است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون کاشت ۲۲هزار و ۶۵۰اصله نهال و یک هزار و ۸۶۲هکتار بذرکاری در سطح استان انجام شده که شامل کاشت ۱۱هزار اصله نهال و ۳۰هزار بذر در مراسم سراسری آغاز طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در شهرستان‌های زاهدان، ایرانشهر و کنارک، کاشت ۱۰هزار اصله نهال حرا با همکاری ارتش در شهرستان‌های کنارک و چابهار در قالب پویش «مرواری»، کاشت ۵۰۰اصله نهال با همکاری سپاه و برنامه‌ریزی کاشت ۱۶۰هزار اصله در سطح استان، کاشت ۵۰۰اصله نهال در محدوده کوهستان پارک شهرستان راسک، کاشت ۱۵۰اصله نهال در مدارس شهرستان قصرقند، کاشت ۵۰۰اصله نهال در باشگاه کوهنوردی شهرستان سراوان، بذرکاری مساحت ۱۳۵۰هکتار شهرستان مهرستان، بذرکاری مساحت ۳۵۰هکتار از شهرستان راسک، بذرکاری مساحت ۱۰۰هکتار از شهرستان خاش و بذرکاری مساحت ۶۲هکتار شهرستان فنوج بوده است.

بامری تاکید کرد: مهمترین چالش‌ها و مشکلات پیش روی ما در استان در راستای کاشت نهال شامل شرایط نامناسب بستر نهالستان‌ها و ایستگاه‌های موقت تولید نهال، ناگزیری از تامین زمین خارج از ایستگاه‌ها و نهالستان‌ها، عدم تحقق حمایت صنایع، معادن و هلدینگ‌ها، خشکیدگی منابع آب در بسیاری از بخش‌های استان، در معرض تهدید بودن بسیاری از نهالکاری‌های سنواتی با توجه به شرایط اقلیمی حادث شده و وجود نگرانی جدی از آینده کاشت، محدودیت اراضی مستعد کار، عدم اطمینان از امکان تامین منابع آب در دوره مراقبت، نرم هزینه‌ای بالا شامل ۷۵۰میلیون ریال برای کاشت و مراقبت در هکتار در استان و تفاوت فاحش نیاز آبی استان با سایر مناطق کشور است.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here